مقام معظم رهبری پس از تفاهم لوزان چند بار کلیدواژه «نفوذ دشمن» را بکار بردند؟
خبرگزاری میزان-«نفوذ دشمن» کلیدواژه‌ای است که رهبر معظم انقلاب اسلامی، پس از مذاکرات لوزان در فرودین سال جاری، بر روی آن تاکید کردند و به همگان بویژه مشتاقان سهل‌اندیش قرابت با شیطان بزرگ، هشداری نهیب‌گونه دادند که مذاکره با آمریکا به معنای باز کردن مسیر برای نفوذ در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی کشور است.

مقام معظم رهبری پس از تفاهم لوزان چند بار کلیدواژه «نفوذ دشمن» را بکاربردند؟/ کلیدواژه‌ای که مشتاقان سهل‌اندیش قرابت با شیطان بزرگ را ناامید کردخبرگزاری میزان-گروه سیاسی: مقام معظم رهبری روز چهارشنبه در جمع فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران بیانات بسیار مهمی را ایراد کردند؛ این بیانات که بلافاصله پس از مخابره در رسانه‌های مطرح جهان انعکاس پیدا کرد، بار دیگر اصول و استراتژی قاطع و متقن نظام جمهوری اسلامی را مبنی بر ممنوعیت مذاکره با آمریکا برای همه جهانیان عیان کرد.

 آنچه که در بیانات روز چهارشنبه معظم‌له برجستگی زیادی داشت، تاکید ایشان بر ضرورت هوشیاری و مراقبت مسئولان و کارگزاران نسبت به  نفوذ آمریکا بود؛ نفوذی که شیطان بزرگ بواسطه بحث مذاکرات هسته‌ای به دنبال تحقق آن بود و به تعبیر مقام معظم رهبری در جریان مذاکرات هسته‌ای اخیر علی‌رغم حواس جمعی هیئت مذاکره‌کننده ایرانی، آمریکایی‌ها در جاهایی فرصتی برای آن پیدا کردند.

«نفوذ» کلیدواژه‌ای است که رهبر معظم انقلاب اسلامی، پس از مذاکرات لوزان در فرودین سال جاری، بر روی آن تاکید کردند و به همگان بویژه مشتاقان سهل‌اندیش قرابت با شیطان بزرگ، هشداری نهیب‌گونه دادند که مذاکره با آمریکا به معنای باز کردن مسیر برای نفوذ در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی کشور است.

در اواخر فروردین سال جاری در حالی که مذاکرات لوزان به پایان رسیده بود و صرفا چارچوب‌های دستیابی به برنامه جامع اقدام مشترک از سوی هیئت‌های مذاکره کننده ایران و 1+5 تدوین شده بود؛ برخی محافل رسانه‌ای و جناحی در داخل وعده ظفرمندی می‌دادند و توافق لوزان را بابی برای گشایش رابطه دوستانه با آمریکا ارزیابی می‌کردند؛ در همان زمان مقام معظم رهبری در دیدار با مداحان و ذاکران اهل بیت علیهم السلام طی بیاناتی با تاکید بر اینکه مذاکره با طرف آمریکایی صرفا منحصر به مقوله هسته‌ای است، گفتند: این مذاکراتی که دارد انجام میگیرد ــ که بخشی از آن هم مذاکره‌ی با طرفهای آمریکایی است ــ فقط در موضوع هسته‌ای است؛ فقط. ما در هیچ موضوع دیگری فعلاً با آمریکا مذاکره نداریم؛ هیچ؛ این را همه بدانند؛ نه در مسائل منطقه، نه در مسائل گوناگون داخلی، نه در مسائل بین‌المللی؛ امروز فقط موضوع مورد بحث و مورد مذاکره، مسائل هسته‌ای است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنين اوايل شهريورماه در ديدار علما، صاحبنظران و ميهمانان اجلاس مجمع جهانی اهل بيت (ع) و اجلاس اتحاديه راديو تلويزيون‌های اسلامی، طی بیانات قاطعانه و پرصلابتی در رابطه با  توافق هسته‌ای ايران و اهداف جبهه استكبار فرمودند: «نيت آنها اين بود كه از اين توافق راهی پيدا كنند برای نفوذ در كشور؛ ما اين راه را بستيم... نه نفوذ اقتصادی امريكا را در كشور اجازه خواهيم داد، نه نفوذ سياسی و نه نفوذ فرهنگی. با همه‌ توان - كه بحمدالله اين توان، امروز زياد هم هست- با اين نفوذ مقابله خواهيم كرد‌».

در هجدهم شهریور ماه نیز در حالی که حدود یک ماه از جمع‌بندی مذاکرات وین و صدور قطعنامه 2231 در رابطه با پرونده هسته‌ای کشورمان می‌گذشت، مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم، طی بیاناتی مذاکره آمریکا با ایران را وسیله و بهانه‌ای برای نفوذ دانستند و تاکید کردند: آمریکایی‌ها دنبال چیزی به نام مذاکره‌ی با ایرانند؛ [امّا] مذاکره بهانه است، مذاکره وسیله برای نفوذ است، مذاکره وسیله برای تحمیل خواستها است. ما فقط در قضیّه‌ی هسته‌ای به دلایل مشخّصی که مکرّر هم این دلایل را ذکر کرده‌ایم، موافقت کردیم بروند مذاکره کنند؛ خب مذاکره کردند. بحمدالله مذاکره‌کنندگان ما هم در این عرصه خوب ظاهر شدند؛ امّا در عرصه‌های دیگر ما اجازه‌ی مذاکره ندادیم و با آمریکا مذاکره نمیکنیم؛ با همه‌ی دنیا ما مذاکره میکنیم، [امّا] با آمریکا نمیکنیم. 

در 25 شهریور ماه نیز، معظم‌له در دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بار دیگر کلیدواژه نفوذ را به کار بردند و این نفوذ را  تهدیدی بزرگ دانستند که دشمنان به دنبال تحقق آن هستند؛ معظم له همچنین در دیدار مزبور تاکید کردند که اگرچه نفوذ امنیّتی چیز کوچکی نیست امّا در مقابل نفوذ فکری و فرهنگی و سیاسی، کم‌اهمّیّت است.

ایشان در همان دیدار فرمودند: نفوذ سیاسی هم این است که در مراکز تصمیم‌گیری، و اگر نشد تصمیم‌سازی، نفوذ بکنند. وقتی دستگاه‌های سیاسی و  مدیریّتی یک کشور تحت‌تأثیر دشمنان مستکبر قرار گرفت، آن‌وقت همه‌ی تصمیم‌گیری‌ها در این کشور بر طبقِ خواست و میل و اراده‌ی مستکبرین انجام خواهد گرفت.[دشمنان] وعده میدهند که ده سال بعد، ایران آن ایران نیست ... باید آن‌چنان پایه‌های انقلاب و فکر انقلابی در اینجا مستحکم باشد که مُردن و زنده بودن این و آن، تأثیری در حرکت انقلابی این کشور نگذارد؛ این وظیفه‌ی اساسی نخبگان سپاه و همه‌ی نخبگان انقلابی این کشور است.

اما شاید بتوان نقطه اوج تذکرات مقام معظم رهبری در رابطه با ضرورت مراقبت از نفوذ آمریکا را بیانات روز چهارشنبه ایشان دانست، بیاناتی که بلافاصله پس از مخابره، انعکاس و بازتاب وسیعی در سطح رسانه‌های خبری جهان پیدا کرد؛ معظم له در این دیدار ادعای آمریکا برای مذاکره با ایران را به منظور نفوذ دانستند و با انتقاد  از عده‌ای سهل انگار و سهل اندیش در داخل که متوجه ابعاد و عمق این موضوع نیستند، افزودند: در کنار این افراد سهل اندیش، بی خیالان جامعه و افرادی هم هستند که به مصالح و منافع ملی کشور هیچ اهمیت و توجهی ندارند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به طرح برخی مسائل از جانب افراد سهل اندیش و سهل انگار درخصوص مذاکره با آمریکا، گفتند: این افراد می گویند چگونه است که حضرت علی علیه السلام و حضرت امام حسین علیه السلام با دشمنان خود مذاکره کردند اما اکنون با مذاکره با آمریکا مخالفت می شود؟

ایشان در پاسخ به این شبهه افزودند: چنین تحلیلی درخصوص مسائل تاریخ اسلام و مسائل کشور، نهایت ساده اندیشی است زیرا حضرت علی علیه السلام با زبیر و حضرت امام حسین علیه السلام با عمر بن سعد، مذاکره به معنای امروز یعنی معامله نکردند بلکه هر دوی این بزرگواران به طرف مقابل خود نهیب زدند و آنها را نصیحت به خداترسی کردند.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: متأسفانه عده ای برای توجیه مذاکره جمهوری اسلامی ایران با شیطان بزرگ، با نگاهی عوامانه، اینگونه مسائل را در روزنامه ها، سخنرانی ها و فضای مجازی مطرح می کنند، که کاملاً اشتباه است.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه ایران هیچ مخالفتی با اصل مذاکره با کشورها، اعم از اروپایی و غیراروپایی ندارد، خاطرنشان کردند: اما در مورد آمریکا موضوع متفاوت است زیرا آنها تعریفی که از مذاکره با جمهوری اسلامی ایران کرده اند، به معنای نفوذ و باز کردن راه برای تحمیل است.

ایشان با اشاره به همراهی و همکاری آمریکا و جریان صهیونیستیِ ضد بشریت، تأکید کردند: مذاکره با آمریکا به معنای باز کردن مسیر برای نفوذ در عرصه های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی کشور است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مذاکرات اخیر هسته ای گفتند: در این مذاکرات، طرف مقابل، تلاش داشت، از هر فرصتی برای نفوذ استفاده کند و حرکتی بر خلاف منافع ملی کشور انجام دهد، البته مذاکره کنندگان ایرانی، حواسشان جمع بود، اما بالاخره آمریکاییها در جاهایی فرصت پیدا کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای گفتند: مذاکره با آمریکا ممنوع است زیرا این مذاکره نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضررهای بیشماری نیز دارد.

بنابراین با دقت نظر در باب بیانات اخیر مقام معظم رهبری و تاکیدات نهیب گونه معظم‌له مبنی بر تلاش آمریکا برای نفوذ به کشور به بهانه مذاکره، شاید نیاز باشد تا آحاد مسئولان و نقش‌آفرینان اعم از کارگزاران اجرایی در حوزه سیاست خارجی و همچنین گردانندگان و نویسندگان و تحلیل گران رسانه ای، هوشیاری و هوشمندی بیشتری به خرج دهند و ضمن اجتناب از انجام رفتارهای شائبه دار و حاشیه ساز و یا ارائه تحلیل‌های مغلوط، با روشنگری و شفافیت بر خط مستقیم و استراتژی لایتغیر نظام جمهوری اسلامی مبنی بر عدم سازش با جبهه استکباریون و جهانخواران تاکید کنند.





:: موضوعات مرتبط:
سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: مقام معظم رهبری ، ، نفوذ ، دشمن ، سیاسی ،- , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وثوقی
تاریخ : شنبه 18 مهر 1394
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: